Conversational Copywriter

Conversational Copywriter

  • UTRECHT
  • Marketing & Communicatie
  • Utrecht

Waarom VvAA ?

  • Ruimte voor jouw talenten en groeiwensen
  • Een baan met impact op de zorg
  • Vrijheid om te doen waar je goed in bent

Conversational Copywriter

Deze vacature is niet meer beschikbaar

Dit wordt je baan

Als Conversational Copywriter ben je op dagelijkse basis bezig met het digitaliseren van de klantenservice van VvAA. Je ontwerpt en optimaliseert de klantreizen op onze website door de juiste content op de servicepaginas en door gebruikersvriendelijke dialogen van onze chatbot. Hierbij spelen data en klantinzichten een belangrijke rol. Jouw ideeën over content en dialogen gaan onze klanten beter helpen en leiden tot een hogere klanttevredenheid. Je zorgt ervoor dat onze leden en klanten direct antwoord krijgen op veelgestelde vragen, maar ook snel en gemakkelijk zelf een verzekering of gegevens kunnen wijzigen of een schade kunnen melden. Je actualiseert bestaande content en maximaliseert de waarde en kwaliteit van content en dialogen. Daarbij analyseer je het online gedrag van onze websitebezoekers en haalt ook periodiek feedback op voor verbeteringen. Waar gaan hun vragen over en waar lopen ze tegen aan? Hoe tevreden zijn ze over de content en dialogen? Wat moeten we verbeteren en is waardevol om op te pakken? Je weet daarbij handig gebruik te maken van ondersteunende dashboards.


Dit is wat je nodig hebt

Natuurlijk ben je sterk in het schrijven van teksten, maar duik je ook graag in dashboards en data opzoek naar verbetermogelijkheden. Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als online content specialist, hebt affiniteit met ontwikkeling en beheer van servicepaginas en chatbots en je wilt je hierin verder ontwikkelen als expert. De servicepaginas en chatbot van VvAA worden jouw domein. Ben je nieuwsgierig aangelegd? Mooi! Er valt bij ons veel te ontdekken, te verbeteren en te leren. Je werkt samen met een ervaren content marketeer, een expert op het gebied van conversation design. We vinden het belangrijk dat je een teamspeler bent. We staan samen voor de resultaten en pakken extra door als het nodig is. Onze successen vieren we samen.

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als online content specialist.
  • Je hebt affiniteit met conversation design (of wilt hier meer over leren).
  • Je bent sterk in het schrijven van klantdialogen en klantcommunicatie, in vloeiend Nederlands.
  • Je weet wat UX is en bijt je vast in het ontwerpen en automatiseren van klantreizen.
  • Je bent goed in het verkrijgen van waardevolle inzichten uit analyses van zoek- en klikgedrag.
  • Je bent opbouwend kritisch en weet je visie en standpunten te verdedigen.
  • Je snapt het digitale landschap en hebt kennis van servicekanalen.
  • Je hebt oog voor kwaliteit en vindt details belangrijk.
  • Je communiceert en werkt goed in teamverband.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Dit is waar je op kan rekenen

Je komt te werken in een team waarin je wordt uitgedaagd om te werken aan mooie doelstellingen. Je krijgt on-the-job training van collega's, experts op het gebied van conversation design en online content. En verder kennen wij flexibele werktijden (ook in de avond), uitgebreide studie- en opleidingsmogelijkheden en ontvang je via ons korting op je fitnessabonnement. In overleg kun je extra vakantiedagen bijkopen. Je bruto maandsalaris is tussen de € 2.750 en € 4.250, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.


Dit is VvAA en jouw team

Als collectief vormt VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door een arts, dierenarts en een tandarts die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 130.000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie.Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners.Jij komt te werken op hoofdkantoor t Hart in Utrecht in een leergierig en ambitieus team Online Doorontwikkeling dat zich richt op digitalisering, kanaalsturing en ontwikkeling van nieuwe of verbeterde online functionaliteiten. Je werkt aan duurzame oplossingen die onze leden en klanten helpen om sneller zaken te regelen en/of in contact met ons te komen. Zodat ze nóg beter geholpen worden en tevreden zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wensen wij niet.


Lees volledige vacature

Wat gaat er gebeuren?

1
Solliciteren
2
Kennismakingsgesprek
3
Persoonlijke Profiel Analyse én tweede gesprek
4
Welkom in het team

Meer informatie

Nog steeds vragen?

Neem contact op met:

Niet de juiste vacature gevonden?

Meld je aan voor onze jobalert. Zo ontvang jij onze nieuwste vacatures die voor jou interessant zijn. 
Weet jij heel goed wat je zoekt? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Jobalert aanmaken